5. lipnja 2023.

Nove kategorije na SoMo Borcu

Ova SoMo godina će biti posebna i po tome što je dodjela nagrada bogatija za nekoliko kategorija. Best Digital OOH je kategorija koja će uključivati sve odlične formate koji su zaustavljali ljude u hodu, zaokupljali pažnju i pozivali na interakciju sa sadržajem na ekranu. TikTok kategorija obuhvaća sve projekte centrirane oko već dobro poznate društvene mreže koju razni brendovi koriste za komunikaciju i stvaranje dodatne vidljivosti. Žiri će ocjenjivati kvalitetu same ideje, izvedbe i ostvarenih rezultata. Kategorije su odabrane nakon detaljnog osluškivanja povratnih informacija koje svake godine prikupljamo od žirija, sudionika i posjetitelja SoMo Borca powered by Httpool. 

 

“Prošle smo godine srušili rekorde s prijavama, interesom i posjećenošću naše dodjele i partya i to nam je dalo vjetar u leđa da ove godine postavimo još više ciljeve, kako u sadržajnom, tako i iskustvenom i edukativnom smislu. Uz naše partnere i suorganizatore, ne sumnjam da će ovo zaista biti jedan veliki korak ka napretku digitalne struke u regiji”, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica nagrade SoMo Borac powered by Httpool.

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se

Još nemaš ulaznicu?

Pridruži nam se 17.11. u Zagrebu na 11. SoMoBorac powered by Httpool. Broj ulaznica je ograničen, zato nabavi svoju što prije!

KUPI ULAZNICE

Partneri i prijatelji

Platinum partner
Zlatni partner
Srebrni partneri
Brončani partner
Partneri
Medijski partneri
Prijatelji