25. listopada 2023.

Novi predavač: Adam Nowakowski iz Mete!

Adam Nowakovski iz kompanije Meta novi je predavač na ovogodišnjoj SoMo konferenciji. Kao Agency Partner, blisko surađuje s kreativnim agencijama diljem središnje i istočne Europe, koristeći Metina marketinška rješenja za ostvarenje poslovnog i kreativnog potencijala.

Adam vjeruje da dobra kreativa – jednako za mobilne uređaje kao i za sve ostale medije – nastavlja slijediti bezvremenska načela koja su uspostavili velikani oglašavanja. Tehnologije se razvijaju, kao i načini na koje ljudi pristupaju sadržaju, ali ova načela ostaju uglavnom nepromijenjena.

Prije nego što se pridružio Meti, Adam je proveo 20 godina u strateškim odjelima BBDO-a i Lea Burnetta, gdje je predvodio projekte za brendove kao što su Samsung, Heineken, Snickers i Orange. Njegov je rad uvijek podrazumijevao postizanje ravnoteže između istine o proizvodu i fikcije.

Adam je predavač u Školi strategije brendiranja Poljske udruge za oglašavanje, višestruki član žirija EFFIE i dioničar u oko 50 različitih kreativnih nagrada. Također je magistrirao kulturalne studije na Sveučilištu u Varšavi.

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se

Još nemaš ulaznicu?

Pridruži nam se 17.11. u Zagrebu na 11. SoMoBorac powered by Httpool. Broj ulaznica je ograničen, zato nabavi svoju što prije!

KUPI ULAZNICE

Partneri i prijatelji

Platinum partner
Zlatni partner
Srebrni partneri
Brončani partner
Partneri
Medijski partneri
Prijatelji