27. listopada 2023.

Coolinarika predstavlja prvog AI asistenta u regiji

Coolinarika, najveća kulinarska platforma u Adria regiji, predstavila je SuperfoodChef-AI by Coolinarika, prvog regionalnog AI asistenta.

Riječ je o osobnom AI asistentu za nutritivno uravnoteženu prehranu, s naglaskom na superfood namirnice. Dizajniran je kako bi na jednostavan i zanimljiv način, kroz korisnicima zanimljivu konverzaciju, pokazao važnost raznovrsne i nutritivno bogate prehrane. Tako, primjerice, odgovora na pitanja o nutritivnoj vrijednosti graha i banana ili pak predlaže recept bogat proteinima. Sve to i još mnogo više dostupno je na www.coolinarika.com ili na Coolinarika mobilnoj aplikaciji koja se može preuzeti na Google Play ili Apple Storeu

Projekt je nastao u partnerstvu Podravke i međunarodne digitalne agencije 01 Content & Technology – C3 Croatia, te vodeće regionalne IT kompanije Infobip. Podravka je ovim projektom ušla među vodeće brendove u svijetu koji su integrirali generativnu AI tehnologiju na svojim digitalnim kanalima, a Coolinarika ovim iskorakom još jednom pokazala da na moderan i inovativan način, uz pomoć najsuvremenije tehnologije, korisnicima pomaže u poboljšanju prehrambenih navika te kreativnoj pripremi obroka. 

SuperfoodChef-AI trenutno se nalazi u beta fazi i još će se nadograđivati.

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se