7. lipnja 2023.

Nastavak uspješne suradnje: Httpool je i ovogodišnji zlatni sponzor događaja

Uspješna suradnja započeta prošle godine s Httpoolom by Aleph, nastavlja se i ove godine, sa zajednički postavljenim ciljevima razvoja digitalne ekonomije i promocije digitalnog marketinga u regiji.

“SoMo Borac je jedan od najvećih i najrelevantnijih digitalnih marketinških događanja u regiji te samim time i centralno mjesto za razmjenu znanja, najnovijih trendova te primjera dobre prakse iz kojih svi mogu učiti. Httpool je, s druge strane, aktivan dionik digitalnog ekosustava, te kao zastupnik vodećih digitalnih medijskih platformi poput Twittera, Mete, Spotifya, Snapchata i Digital Turbinea želimo nastaviti razvijati svijest o važnosti visokih standarda performance marketinga u regiji, što je u SoMo Borcu posebno vidljivo kroz kategoriju nagrade Special mention by Httpool“, izjavila je Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica hrvatske podružnice Httpool by Aleph.

Nagrada Special mention by Httpool se dodjeljuje radu koji pokaže visoke standarde performance marketinga, a specifična je po tome što nema posebne prijave, nego u konkurenciju ulaze svi projekti prijavljeni u kategorijama SoMo Growth i SoMo Global.

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se

Još nemaš ulaznicu?

Pridruži nam se 17.11. u Zagrebu na 11. SoMoBorac powered by Httpool. Broj ulaznica je ograničen, zato nabavi svoju što prije!

KUPI ULAZNICE

Partneri i prijatelji

Platinum partner
Zlatni partner
Srebrni partneri
Brončani partner
Partneri
Medijski partneri
Prijatelji