9. studenoga 2023.

TargetVideo: Lokalna platforma za video i oglašavanje jača monetizaciju videa u regiji

U svijetu online videa se postavljanje besplatnog video playera na web stranicu i sam upload videa može činiti jednostavnim. Međutim, kada je riječ o zarađivanju putem video oglasa ili značajnom širenju usluge, oslanjanje na besplatno rješenje nije dovoljno. Znamo o čemu pričamo jer smo prebacili nekoliko vodećih regionalnih TV mreža, online portala i medijskih kuća s besplatnih i konkurentskih rješenja na TargetVideo platformu (nekadašnji Brid.TV) – ovogodišnjeg partnera SoMo Borca.

Našim regionalnim klijentima, prvi odgovor našeg tima za podršku zna biti ugodno iznenađenje: “Možemo li nastaviti na hrvatskom, srpskom ili bosanskom? Pa vi ste naši?”. Iako mnoge međunarodne kompanije zapošljavaju regionalne timove za podršku ili razvoj, malo je lokalnih kompanija postiglo međunarodno priznanje prije afirmacije na domaćem tržištu. TargetVideo je jedna od tih kompanija.


Opsežno iskustvo na američkom tržištu omogućilo nam je da usavršimo rješenje za igrače i platformu koja funkcionira besprijekorno te parira starijim i poznatijim pružateljima usluga.


Suradnja s medijima sa sjedištem u SAD-u, gdje se naša tehnologija natječe s kompanijama koje su sto puta veće, omogućila nam je da budemo ne samo konkurentni, već i ispred potreba lokalnog tržišta. Isto iskustvo nam je omogućilo da usavršimo rješenje za igrače i platformu koja funkcionira besprijekorno te parira starijim i poznatijim pružateljima usluga. Zbog našeg dosega i razvojnih procesa možemo nuditi visokokvalitetan proizvod po konkurentskim cijenama, čak i na lokalnim tržištima koja obično imaju niže prihode od oglasa.


Neke od najutjecajnijih lokalnih medijskih kompanija su odabrale TargetVideo kao svog dobavljača za video i oglašivačku tehnologiju.


Ljeto 2023. je bilo značajno za Brid.TV. Preuzet je od strane njemačke kompanije za video produkciju i oglašavanje, TargetVideo, s opsežnim iskustvom u industriji i uglednim oglašivačima kao klijentima. Kao platforma koja je uvelike usmjerena na omogućavanje izravnih ugovora o oglašavanju, TargetVideo je osigurao onome što je sada srpski ogranak da još bolje podupre lokalne medije u njihovim monetizacijskim nastojanjima. Štoviše, to je osiguralo dodatnu, ekskluzivnu potražnju, čime je lokalnom timu omogućena još veća prisutnost u Adria regiji i EU. Drugim riječima, spajanje oglasne mreže s video i oglasno-tehnološkom platformom je 1+1=3 pogodba za svakoga tko se odluči za partnerstvo s nama.

Biti oglasna mreža sa svojom vlasničkom video tehnologijom pruža jasne strateške prednosti za TargetVideo. Dok naši izdavači, oglašivači i partneri već doživljavaju prednosti ovog sinergijskog pristupa, brojne neistražene mogućnosti su još pred nama. Veselimo se njihovom napretku i značajnim prekretnicama u bliskoj budućnosti.

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se

Još nemaš ulaznicu?

Pridruži nam se 17.11. u Zagrebu na 11. SoMoBorac powered by Httpool. Broj ulaznica je ograničen, zato nabavi svoju što prije!

KUPI ULAZNICE

Partneri i prijatelji

Platinum partner
Zlatni partner
Srebrni partneri
Brončani partner
Partneri
Medijski partneri
Prijatelji