20. lipnja 2023.

Predstavljamo žiri i otvaramo prijave za Somo Borac 2023!

Po jedanaesti put, SoMo Borac predstavlja i nagrađuje najbolje kreativce digitalne industrije. O dodjeli najvažnije regionalne digitalne nagrade odlučuje iskusni žiri, koji čine digitalni stručnjaci iz najboljih agencija u regiji, ocjenjujući najbolje radove u ukupno 15 kategorija. 

Ovogodišnja predsjednica advertising žirija je Maja Grbović, voditeljica službe za medije u Mercatoru (Srbija), dok je predsjednik medijskog žirija Miran Pavić, direktor Telegram Media Grupe. Cijeli advertising žiri možete upoznati ovdje, a predstavnike medijskog žirija ovdje.

Iz perspektive digitalnog izdavača, prošlogodišnji SoMo Borac napravio je izuzetan iskorak dodavanjem medijskog dijela nagrada. Na hrvatskom digitalnom prostoru rade se vrlo solidni projekti i proizvodi. Uvjeren sam kako će se ove godine ponovno prijaviti rekordan broj medijskih radova, a SoMo Borac potvrditi kao vodeća regionalna nagrada za digitalno tržište”, izjavio je Miran Pavić, predsjednik ovogodišnjeg medijskog žirija.

Prošlogodišnji SoMo Borac s ponosom je oborio rekord u broju prijavljenih radova, a ove godine očekujem još veći uzlet kreativnosti i inovacija u digitalnoj industriji. SoMo Borac 2023. nudi širok spektar mogućnosti za prijavu radova te je istinski game-changer koji ostavlja dubok i dugotrajan utjecaj na razvoj digitalne industrije u našoj regiji. Ovo nije samo događaj koji slavi najbolje digitalne kampanje i projekte, već i platforma koja potiče kreativnost, povezivanje profesionalaca i pruža inspiraciju za buduće projekte. Kroz dodjelu nagrada ističemo najbolje među nama i izdvajamo izvanredne brendove, agencije i kampanje koje nas inspiriraju”, izjavila je predsjednica ovogodišnjeg advertising žirija, Maja Grbović.

Sve novosti oko dodjele najvažnije digitalne nagrade u regiji možete pratiti putem SoMo Borac newslettera, na našem Facebooku, Instagramu i LinkedIn, kao i na našem webu.

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se