3. studenoga 2023.

Predstavljamo četiri nova predavača!

Teo Širola (Muzej iluzija), Lea Stanković (Communis), Ivan Brezak Brkan (Netokracija) i Ivan Kordić (Shoppster) još su četiri predavača na prvoj SoMo konferenciji!

 

Teo Širola: od Zagreba do Las Vegasa — hrvatska priča o uspjehu

Nakon karijere konzultanta u korporativnim financijama te pozicije glavnog direktora Glova za Hrvatsku, Teo Širola 2021. prelazi na funkciju COO-a Muzeja iluzija, kasnije preuzimajući ulogu predsjednika. 

Na svom predavanju predstavit će rad najvećeg lanca privatnih muzeja na svijetu, s više od 45 lokacija u 25 zemalja, te ispričati kako je Muzej iluzija postao jedan od najuspješnijih hrvatskih izvoznih proizvoda.

 

Lea Stanković: kako tehnologijom poboljšati dobru priču?

Koliko ste puta vidjeli vijest da brend koristi određenu tehnologiju “prvi put u povijesti”? A koliko ste se puta sjetili o čemu taj brend zapravo govori? 

Istina je da je samo marketingašima i oglašivačima važno biti prvi i koristiti nešto novo pod svaku cijenu, jer (pogrešno) smatramo da tako dokazujemo svoju originalnost i suvremenost. Krajnjim korisnicima to nije bitno. Ono što im je zanimljivo, to će pratiti. Ono što im je dosadno, preskočit će, bez obzira kojom se novom tehnologijom govori. 

Tehnologija, sama po sebi, nije priča, ali je može značajno poboljšati. Lea Stanković iz agencije Communis DDB pokazat će vam kako.

 

Ivan Brezak Brkan: Developeri mrze marketing, i što sad?

72% developera koristi ad blockere, a još više ih govori da preziru marketing, reklame i da im se nešto prodaje. Što marketinški profesionalci i mediji mogu učiniti da privuku i zadovolje ovu poželjnu, ali zahtjevnu ciljanu publiku? 

Ovo je tema predavanja Ivana Brezaka Brkana, direktora za developerski sadržaj u prvom hrvatskom jednorogu Infobipu i osnivača Netokracije, vodećeg medija u Hrvatskoj i regiji posvećenog tehnološkoj industriji. Doznajte što je naučio stvarajući globalnu developersku publiku za prvog hrvatskog jednoroga — i vjerujte, ne radi se o novom oglašivačkom formatu.

 

Ivan Kordić: marketing funnel ne postoji!

Klasični marketing funnel već je desetljećima temelj svake marketinške strategije. Je li vrijeme za preispitati ovaj linearni model koji pretpostavlja predvidljivi put na kojem potencijalni kupci najprije postaju svjesni proizvoda, zatim se zainteresiraju, dobivaju želju za njim i na kraju ga kupuju?

Ivan Kordić iz Shoppstera, iskusni e-commerce i performance marketing stručnjak, osporit će uvriježeno mišljenje tvrdnjom da tradicionalni marketinški funnel ne postoji. Na svom predavanju usporedit će klasične i performance marketing funnele, nudeći novi pogled na temeljni koncept digitalnog marketinga.

 

Još nemate ulaznice za SoMo? Kupite ih ovdje!

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se

Još nemaš ulaznicu?

Pridruži nam se 17.11. u Zagrebu na 11. SoMoBorac powered by Httpool. Broj ulaznica je ograničen, zato nabavi svoju što prije!

KUPI ULAZNICE

Partneri i prijatelji

Platinum partner
Zlatni partner
Srebrni partneri
Brončani partner
Partneri
Medijski partneri
Prijatelji