Popust na smještaj

Hoteli


SHERATON hotel

Osigurali smo vam 15% popusta na smještaj u Sheraton hotelu za vrijeme trajanja konferencije. Popust je moguće ostvariti slanjem upita na email adresu reservations@sheratonzagreb.com, uz kod SoMo2023.

Ul. kneza Borne 2, Zagreb


Amadria Park

Osigurali smo vam 15% popusta na smještaj u Amadria Park hotelu za vrijeme trajanja konferencije. Popust je moguće ostvariti rezerviranjem smještaja putem linka.

Jurišićeva 22, Zagreb

https://www.amadriapark.com/


Hilton Double Tree

Osigurali smo vam 15% popusta na smještaj u Hilton Double Tree hotelu za vrijeme trajanja konferencije. Popust je moguće ostvariti slanjem upita na email adresu zagreb.reservations@hilton.com, u subject maila potrebno je navesti SoMo2023.

Vukovarska 269a, Zagreb

https://www.hilton.com/en/hotels/zagcrdi-doubletree-zagreb/


Hilton Garden Inn

Osigurali smo vam 15% popusta na smještaj u Hilton Garden Inn hotelu za vrijeme trajanja konferencije. Popust je moguće ostvariti slanjem upita na email adresu zagreb.reservations@hilton.com, u subject maila potrebno je navesti SoMo2023.

Radnička cesta 21, Zagreb

https://www.hilton.com/en/hilton-garden-inn/


Canopy by Hilton

Osigurali smo vam 15% popusta na smještaj u Canopy by Hilton hotelu za vrijeme trajanja konferencije. Popust je moguće ostvariti slanjem upita na email adresu zagreb.reservations@hilton.com, u subject maila potrebno je navesti SoMo2023.

Branimirova 29, Zagreb

https://www.hilton.com/en/hotels/zagzcpy-canopy-zagreb-city-centre/


Apartmani


Irundo

Osigurali smo vam 15% popusta na smještaj u apartmanima Irundo. Kod SOMO2023 (velikim slovima) potrebno je upisati na finalnoj stranici prilikom rezervacije smještaja.

https://irundo.com/category/apartmani-zagreb/


Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se

Još nemaš ulaznicu?

Pridruži nam se 17.11. u Zagrebu na 11. SoMoBorac powered by Httpool. Broj ulaznica je ograničen, zato nabavi svoju što prije!

KUPI ULAZNICE

Partneri i prijatelji

Platinum partner
Zlatni partner
Srebrni partneri
Brončani partner
Partneri
Medijski partneri
Prijatelji