7. rujna 2023.

Otkrivamo prve ovogodišnje predavače — dobitnik zlata u Cannesu i iskusni TikTok stručnjak

Po prvi put u povijesti SoMo Borca, u program uključujemo i cjelodnevnu konferenciju koja će okupiti brojne stručnjake iz područja digitalnog marketinga. Ovo su naši prvi predavači:

Vamanan Puvaneswaran

Vamanan dolazi iz agencije Monami, gdje već više od dvije godine radi kao direktor TikToka, razvijajući ideje i strategije za širok raspon tema i klijenata. Posjeduje dugogodišnje iskustvo rada u raznim medijskim kućama, gdje je upravljao komunikacijom na društvenim mrežama, a posljednjih se par godina specijalizirao za storytelling.

Na svom predavanju “TikTok as a business: And We Never Danced”, Vamanan će predstaviti rad agencije Monami te način na koji oni koriste TikTok kao alat za zabavu i obrazovanje publike. Monami je jedna od vodećih švicarskih agencija, koja okuplja stručnjake i entuzijaste digitalnog svijeta iz Švicarske i Njemačke, a njihovo područje rada obuhvaća izrade strategija i kampanja te upravljanje komunikacijom na društvenim mrežama.

Dino Burbidge

Dino je nagrađivani stručnjak u oglašavanju, s 30-godišnjim iskustvom u kreativnoj, reklamnoj, marketinškoj i tehnološkoj industriji. Dobitnik je brojnih nagrada za kreativnost i inovacije, uključujući zlato u Cannesu i BAFTA-u, a uvršten je i u BIMA 100, listu pojedinaca koji značajno doprinose oblikovanju budućnosti digitalne industrije Velike Britanije. Veliki je promotor kreativnosti i tehnologije u OOH, bio je sudac na više panela za dodjelu OOH nagrada, a svoje znanje rado dijeli s tvrtkama kojima pomaže kreirati kampanje, osvojiti nagrade i ostaviti trag u industriji digitala.

Na prvoj SoMo Borac konferenciji održat će predavanje pod naslovom “Award-winning DOOH ads you have to see!”, gdje će predstaviti nagrađivane DOOH (Digital Out of Home) projekte.

Back-to-Business ulaznice po posebnoj cijeni!

Do utorka, 12. rujna, nudimo ograničen paket ulaznica za ovogodišnje izdanje SoMo Borca po cijeni od 99 eura, u sklopu naše posebne akcije Back-to-Business. Ulaznice možete kupiti ovdje.

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se