14. rujna 2023.

Male promjene pravila i uvjeta prijave

Male promjene pravila i uvjeta prijaveOve godine prihvaćamo prijave za digitalne radove koji su nastali od 1. rujna 2022. do 20. listopada 2023. Međutim, postoje određene iznimke kada prihvaćamo prijave i za radove nastale ranije. Sve detalje vezane uz ažurirana pravila i uvjete za svaku kategoriju možete pročitati na našim stranicama:

Također, ove godine u kategoriji Mediji mogu se prijaviti samo digitalni izdavači, što znači da digitalni izdavači trebaju biti autori prijave.

Evo što o ovim promjenama kaže Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca:

“Svake godine slušamo prijedloge cijele digitalne zajednice kako bismo SoMo Borac učinili što boljim. Razlog zašto smo malo produljili rok za prijave je taj što želimo svima dati više vremena za pripremu prijava za jesenske kampanje, koje svake godine postižu odlične rezultate. Također, za određene kategorije, poput Tech i Web u Advertising dijelu, kao i Digital Product of the Year u Media dijelu, produljili smo period za prijave zbog vremena koje je potrebno za razvoj i kvalitetnu prezentaciju takvih projekata.”

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se

Još nemaš ulaznicu?

Pridruži nam se 17.11. u Zagrebu na 11. SoMoBorac powered by Httpool. Broj ulaznica je ograničen, zato nabavi svoju što prije!

KUPI ULAZNICE

Partneri i prijatelji

Platinum partner
Zlatni partner
Srebrni partneri
Brončani partner
Partneri
Medijski partneri
Prijatelji