13. listopada 2023.

Još uvijek stignete prijaviti svoje projekte na ovogodišnji SoMo Borac!

Uskoro zatvaramo prijave za SoMo Borac 2023. — svoje najuspješnije kampanje i digitalne projekte možete prijaviti do 20. listopada!

Uzbuđeni smo zbog naše prve SoMo konferencije, a podsjećamo vas na dosad najavljene govornike: Vamanan Puvaneswaran, direktor TikToka u švicarskoj agenciji Monami, Dino Burbidge stručnjak za OOH i osnivač tvrtke DINOMO LTD, Francesco Cancellato, glavni urednik internetskog časopisa Fanpage.it i član upravnog odbora Europskog centra za novinarstvo te Nico Wüst, voditelj dizajn odjela agencije STRICHPUNKT.

Kao i prošle godine, naš glavni partner je Httpool, koji u kategoriji Special mention by Httpool nagrađuje rezultate postignute korištenjem svih marketinških kanala. Velika novost je i suorganizator ovogodišnjeg izdanja, a to je Hrvatsko društvo digitalnih izdavača (HUDI), s kime dijelimo cilj unapređenja digitalnog oglašavanja u Hrvatskoj, ali i regiji.

Podsjećamo da sve novosti u vezi SoMo Borca možete pratiti putem SoMo Borac newslettera te na našem Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Ne propustite i drugu sezonu SoMoCasta, našeg podcasta gdje ugošćujemo stručnjake iz svijeta digitala, realiziranog u suradnji sa streaming platformom Voyo. Najnovije epizode možete poslušati na platformama YouTube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Vidimo se 17. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture!

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se