22. srpnja 2014.

Predstavljamo žiri: Igor Savić (Executive Group, Srbija)

Nastavljamo s predstavljanjem #somoborac žirija putem jednog ili više pitanja. Igor je dobio jedno od najtežih...

Svi mi koji radimo u digitalnom i više smo nego svjesni da je broj iskoristivih platformi ogroman te da nas očekuju mnoge nove. Ipak, neke volimo više, neke manje, dok su nam neke treće apsolutni favoriti! Igora Savića, člana #somoborac žirija pitali smo najteže pitanje – koje dijete mu je najdraže. Ili službenim rječnikom: Radite na svim digitalnim platformama, ali ipak ćemo pitati – koja vam je najdraža i zašto?

Danas je vjerojatno Twitter taj koji je prvi među jednakima kada je u pitanju korištenje društvenih mreža. Facebook je svakako u fokusu kako zbog veličine publike, zahvaljujući dodavanju Instagrama, tako i širine opcija koje mi pruža kao korisniku. Međutim, s obzirom na trend ”manje je više” prema kojem idemo, čini mi se prirodno istaknuti Twitter kao vjerojatnu preteču nekih novih budućih mreža i načina komunikacije. Koristim ga za brze, površne pretrage, kao alat za bookmarking kvalitete i naravno kao svrsishodno oruđe za posao kojim se bavim, ali i kao jedan od pipaka moje produžene digitalne persone. Postavite li mi isto pitanje sljedeće godine, odgovor će vjerojatno biti sasvim drukčiji, to je čar digitalne divljine.

 

somo-borac-1 CTA

SoMo newsletter

Najvažnija digitalna nagrada podsjeća te na deadline, otkriva pobjednike, donosi razgovore, male i velike teme iz ovog svijeta. Pretplatite se.

Vaše podatke čuvamo na servisu Createsend, putem kojeg šaljemo newsletter. Ukoliko ne želite više primati mailove, odjavite se.
Medijski partneri