Kategorije – staro

Neizbježna stavka svake komunikacije - stalne ili kampanjske - danas je social. U SoMo Social kategoriji naglasak je na dugoročnim social strategijama, kontinuiranom sadržaju objedinjenom s komunikacijom s korisnicima na društvenim mrežama. S obzirom da je riječ o always on sadržaju koji traži stalnu produkciju i pažnju, kategorija je ovo u kojoj se gleda nastup kroz minimalno nekoliko mjeseci.

Uvjeti prijave

Bez kvalitetnog sadržaja danas je nemoguće doprijeti do publike. Baš zato u kategoriji SoMo Content nagrađujemo najbolje content marketinške projekte. U content projekte mogu spadati newsletter strategije, video serijali, online magazini, blog postovi, e-knjige, sadržaj s društvenih mreža, Tik Tok videi…i sve ostalo što spada pod content.

Uvjeti prijave

Na digitalnim platformama često želimo aktivirati ciljnu skupinu, pa to činimo na doista puno različitih načina. Sve kampanje kojima je primarni cilj bio aktivacija korisnika prijavite ovdje. Tu se tako mogu naći nagradne igre, influencer kampanje, kao i sve ostale aktivacije.

Uvjeti prijave

Najbolja kampanja na jednoj ili više digitalnih platformi po svog će SoMo Borca doći u ovu kategoriju. Platforme mogu biti društvene mreže, Google, web stranice i sve ostalo što smatramo digitalnim.

Uvjeti prijave

Digitalni radovi koje nismo gledali na klasičnim platformama ili mobilne aplikacije mogu se prijaviti u ovoj kategoriji. Naglasak je na kampanjama koje su postojeće tehnologije maksimalno iskoristile i napravile korak više u njihovoj upotrebi.

Uvjeti prijave

U uzbudljivom i brzo rastućem svijetu digitalnog marketinga puno je noviteta i eksperimentiranja s novim. No, od njegovih početaka stabilno i čvrsto stoji web stranica, koja je često i finalno odredište kampanja. Bilo da je riječ o web stranici koja je rađena u svrhu jedne kampanje, korporativnoj web stranici ili web shopu, svoj će dom naći u ovoj kategoriji.

Uvjeti prijave

Od početka Somoborca, s ovom nagradom, svoj duboki naklon dajemo community managericama i managerima. Nalaze sa na prvoj liniji komunikacije s korisnicima i oni su ti koji provode stvari s riječi u djela. U ovoj kategoriji agencije prijavljuju svoje community managere koji vode jednog ili više klijenata. Mogu ih prijaviti agencije, klijenti ili to mogu učiniti sami ako su freelanceri.

Uvjeti prijave

U kategoriji SoMoRitanac nagrađujemo kampanje i radove koji su osvijestili širu javnost o aktualnom globalnom ili lokalnom problemu (npr. pomogla nekoj ugroženoj skupini ili pridonijela rješavanju nekog društvenog problema).

Uvjeti prijave

SoMo Growth je kategorija u kojoj tražimo kampanje koje su najviše doprinijele rastu (prodaje, vidljivosti, posjećenosti, …). U ovoj kategoriji 70% bodova ide u korist rezultata. Kategorija je ovo u kojoj se prijavljuju regionalne i lokalne kampanje.

Uvjeti prijave

U SoMo Global kategoriji također tražimo kampanje koje su najviše doprinijele rastu (prodaje, vidljivosti, posjećenosti, …). Tako će 70 % ocjene ići će u korist rezultata, no ovdje se prijavljuju radovi koji su svoje rezultate ostvarili na globalalnoj razini, tj. na bilo kojem tržištu van regionalnog.

Uvjeti prijave

Prijavi se na newsletter

Saznaj kako do najbolje prijave! Preuzmi e-book!

pretplati se

Još nemaš ulaznicu?

Pridruži nam se 17.11. u Zagrebu na 11. SoMoBorac powered by Httpool. Broj ulaznica je ograničen, zato nabavi svoju što prije!

KUPI ULAZNICE

Partneri i prijatelji

Platinum partner
Zlatni partner
Srebrni partneri
Brončani partner
Partneri
Medijski partneri
Prijatelji