20. rujna 2014.

Dodijeljene SoMo Borac nagrade na Weekend media festivalu

Na Weekend media festivalu dodijeljene su SoMo Borac nagrade, koje prepoznaju najbolje digitalne marketinške radove i otkrivaju koji nas trendovi očekuju sljedeće godine. SoMo Borac je ove godine okupio velik broj digitalnih profesionalaca i prije samog događanja - sveukupno je bilo 135 prijava iz cijele regije - a najbolje je ocjenjivalo 18 regionalnih stručnjaka.

”Ovogodišnji SoMo Borac obilježilo je jako puno kvalitetnih radova. Konkurencija je bila iznimno oštra, a dobar dio prijava mogao bi bez problema konkurirati na inozemnoj sceni, što neki i od radova i čine. Pobjednici jasno pokazaju kakvi nas trendovi očekuju u sljedećoj godini i mogu reći da smo doista zadovoljni kako je sve završilo. Ovo je i pobjeda SoMo Borca koji je prepoznat kao jedna od najvažnijih regionalnih digitalnih nagrada”, rekla je Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borca.

Dobitnici po kategorijama:

SoMust Have: Media S SMVG DOO Beograd, Sweeet (Štark

Hodam i gledam: Infinum, Papaya club

There’s not a problem that I can’t fix. Cause I can do it in the mix! Fond B92, Tuna Fish Studio, BBC Media Action, #SamoKažem

CM godine: Executive Group, The Coca-Cola Company

Aplikacija s velikim A: Infinum, Erste&Steiermärkische Bank

SoMo Content: Pristop, Telekom Slovenije

Viralni blockbuster: McCann Beograd, Jugoslovensko Dramsko Pozorište

SoMo Face: Executive Group d.o.o., Strauss Adriatic d.o.o. – Doncafé

SoMo newsletter

Najvažnija digitalna nagrada podsjeća te na deadline, otkriva pobjednike, donosi razgovore, male i velike teme iz ovog svijeta. Pretplatite se.

Vaše podatke čuvamo na servisu Createsend, putem kojeg šaljemo newsletter. Ukoliko ne želite više primati mailove, odjavite se.
Medijski partneri